snimanje mjuzikla 'The Prom'

Kidman na set došla potpuno ležerno: 'Blijeda i bez šminke'

Profimedia
18.02.2020.
u 08:45

Glumica Nicole Kidman (52) došla je na snimanje svog dugoočekivanog mjuzikla 'The Prom' u nedjelju poslijepodne. Odjenula je crnu majicu, hlače i cipele. Međutim, došla je u potpuno prirodnom izdanju te nije nosila šminku.

Društvo su joj pravile glumice Meryl Streep (70), Ariana Grande (26), Awkwafina (31) i glumac James Corden (41). Streep će u mjuziklu preuzeti glavnu ulogu i utjeloviti lik Dee Dee Allen, al Kidman će utjeloviti lik Angie.

Ryan Murphy (54) potpisao je scenarij, dok će scenarist drame 'Writer' koproducirati spot mjuzikla. Snimanje je počelo u prosincu, a mjuzikl će se prikazati kasnije ove godine.

Inače, Kidman se našla na meti kritika zbog lica koje joj se 'izobličilo' nakon korištenja botoksa.

- Probala sam botoks, ali nije mi se svidjelo kako mi je lice izgledalo nakon. Sada ga više ne koristim i ponovno mogu micati čelo - našalila se Nicole, koja se ipak 'bacila' na prirodnu njegu kože, pa sada bez problema u javnost izlazi bez šminke, piše 24sata.hr. 

Mnogima se vjerojatno ne bi svidjela prirodna njega kože koju koristi glumica, ali ona tvrdi da doista djeluje.

- Čula je kako se injekcije sa svinjskom masti koriste za popunjavanje kože, no ipak ih nije željela isprobati. Zatim joj je njezin savjetnik preporučio pileću mast koja se pravi od organski uzgojenih kokoši koje su uginule prirodnom smrću. Zatim se mast spoji s kokosovim uljem, limunovim sokom, vinskim octom i ekstraktom badema prije nego se stavi na lice, a potom drži oko sat vremena, dva puta u tjedan dana - rekao je jednom prilikom izvor blizak glumici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije