napokon progovorila

Kidman iskreno o posvojenoj djeci: 'Postali su scijentolozi'

11.11.2018.
u 19:16

Iako ih ne spominje često, glumica Nicole Kidman (51) u nedavnom se intervjuu za australski časopis Who osvrnula na svoju djecu iz prvog braka s Tomom Cruiseom (56), prenosi Vogue.

Isabella (25) i Connor (23) nakon razvoda odlučili su postati scijentolozi i živjeti s Cruiseom, što je prema svjetskim medijima Nicole navodno 'slomilo srce'. Nerado govori o svom propalom braku, a još manje o djeci s kojom rijetko komunicira. Nakon razvoda, glumica nije bila u stalnom kontaktu sa svojom djecom, a navodno je upravo scijentologija ta koja ih je rastavila. 

- Oni su oboje odrasli ljudi i mogu samostalno donositi odluke. Odlučili su postati scijentolozi, a moj je posao majke da ih i dalje volim – rekla je Nicole.

Zbog kontroverzne Scijentološke crkve Tomu se raspao i brak s glumicom Katie Holmes (39), a njegova opsjednutost ovim pokretom traje već 30 godina. U svoje scijentološko vjerovanje uključio je i svoju djecu iz braka s Nicole Kidman.

Da je njezin odnos sa djecom iz prvog braka zaista tako loš, dokazala je i sama Nicole koja je na dodjeli Emmy primajući nagradu za glavnu ulogu u seriji 'Male laži', spomenula samo dvije kćeri iz braka s glazbenikom Keithom Urbanom (51), prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije