OSKAROVAC

Kevin Spacey stigao na Brač, otkriveni detalji i razlozi posjeta!

Foto: Profimedia
1/3
30.06.2022.
u 18:10

Oskarovac Kevin Spacey (62) još je jedno poznato lice koje se odlučilo uživati na Jadranu.

Naime, Spacey je snimljen na Braču gdje ga je dočekao redatelj Jakov Sedlar. Kako je doznao rtl.hr glumac je u Hrvatsku došao isključivo odmarati.  

- Pozvali smo ga moj sin Dominik i ja. Nikakav posao nije u pitanju, dolazi se odmoriti, provest će nekoliko dana na Braču - rekao je redatelj.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, Spacey je glumio Tuđmana u Sedlarovom filmu 'Bilo jednom u Hrvatskoj' koji je premijerno prikazan u svibnju. Prema redateljevim riječima, oskarovac se za ulogu prvog hrvatskog predsjednika temeljito pripremao. 

Foto: Profimedia

- Došao je savršeno dobro informiran o njemu. Takav je tip glumca. Ne bi pristao igrati nekoga da ne stoji iza toga, iza svoje uloge i te osobnosti koju tumači. Znao je masu detalja. On apsolutno poštuje predsjednika Tuđmana, tako ga i igra - opisao je tada Sedlar.

Daily Mail piše i kako je ovo prvo glumčevo pojavljivanje u javnosti nakon što se pojavio na sudu gdje je optužen za četiri slučaja seksualnog napada između 2005. i 2013., a jedan od trojice muškaraca optužuje glumca da ga je prisilio na penetrativni seks bez pristanka.  Glumac popularan po filmovima 'Privedite osumnjičene' i 'Vrtlog života' te seriji 'House of Cards' na sudu je odlučno poricao krivnju te bio odlučan u dokazivanju svoje nevinosti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije