PUNAC ČEKA RADOSNU VIJEST

Keba ne zna je li Seve trudna jer mu se snaha ne javlja na telefon

trudna
31.01.2016.
u 14:10

Srpski pjevač Dragan Kojić Keba silno želi unuka ali ne zna kad će čuti radosnu vijest jer mu se sin Igor i snaha Severina ne javljaju natelefon kad ih nazove, informira dobro obaviješteni Blic.

I dok Igor i Severina Kojić na medenom mjesecu krstare svijetom, tata Dragan i njegovaOlja tulumare bez predaha. Mladi bračni par ipak su, kažu, ispratili s korisnim savjetom.

- Ja i Igoru i kćeri Nataši kažem da se prvo meni obrate ako imaju neku nedoumicu. Oduvijek su bili iskreni s nama. Eto, sada sam Igoru rekao da radi dijete. Kada bi se to dogodilo, ja bih bio najsretniji - rekao je novinarima.

Pa je li dijete na putu?

- Ha, ha, pa to se ne može sakriti. Najbolje je da to pitate njih, ja ne znam, nismo se čuli. Što da vam kažem, kad ih zovem oni mi se ne javljaju na telefon - priznao je Keba.

A Severina i njen Igor i dalje su na bračnom putovanju. Prvo su svratili do Dubaija, a zatim su potegnuli čak u Zanzibar. U Dubaiju su ronili, letjeli paraglajderom, išli u pustinju, a ni u Zanzibaru im ne nedostaje zabave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije