NA INSTAGRAMU

Kći Željka Joksimovića objavila fotografiju s bazena i otkrila u kakvoj raskošnoj vili žive

Instagram
13.07.2021.
u 08:58

„Lijepa ti je vila“, jedan je od komentara pratitelja kćeri pjevača Željka Joksimovića ispod fotografija koje je objavila.

Kći popularnog srbijanskog pjevača Željka Joksimovića (49), glazbenica Mina Joksimović (26) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije na kojima se vidi da uživa u kupanju na bazenu koji se nalazi u vili njezinog oca. Joksimović, koji sa suprugom Jovanom (40) živi u domu u Beogradu, rijetko pokazuje kako je kuća uređena, pa je ovo bila mogućnost da se vidi o kakvoj se raskoši radi.

„Dom“, napisala je mlada glazbenica u opisu objave na kojoj pozira u crnom bikiniju. Njezini pratitelji komentirali su njezinu figuru, ali i raskošnu vilu koja se vidjela u pozadini.

„Lijepa si“, jedan je od komentara. „Lijepa ti je vila“, također piše među komentarima.

Na fotografiji se vidi da se radi o vili s dva prilaza ulaznim vratima, velikom terasom i prostranom okućnicom.

Foto: Instagram

Podsjetimo, pjevač je u braku s voditeljicom Jovanom od 2012. godine te imaju sina Kostu i blizanke Ani i Srnu. Mina je njegovo dijete iz prvog braka koje je dobio s bivšom suprugom Vesnom koja se nikad nije voljela medijski eksponirati.

Foto: Instagram

Dodajmo i da je mlada Mina, kako mnogi tvrde, od majke naslijedila ljepotu, a od oca glazbeni talent pa se i ona bavi glazbom. Tako je ranije ove godine njezina pjesma postala hit u Rusiji, a diplomirala je i na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije