ATRAKTIVNA VODITELJICA

Kći Nikoline Pišek za rođendan dobila čestitku svima poznatog muškarca: 'Najbolji rođendan ikad'

Nikolina Pišek
Instagram
04.12.2023.
u 21:49

Voditeljica Nikolina Pišek na Instagramu se pohvalila da je proslavila deveti rođendan svoje najmlađe kćerkice Une Sofije Ristović.

Jedna od najpoznatijih i najintrigantnijih hrvatskih voditeljica i medijskih ličnosti Nikolina Pišek (50) proslavila je rođendan svoje najmlađe kćerkice Une Sofije Ristović! Za njezin deveti rođendan televizijska je voditeljica na društvenim mrežama podijelila video s rođendanske proslave te je kćeri uputila zbilja lijepe želje. 

- Najbolji ročkas do sada! Plesali, pjevali, glumili, sjedili u krilu Djedu Mrazu, izrekli mu sve tajne želje, radili božićni nakit, opet plesali, kostimirali se, bili sve ono sto smo oduvijek željeli biti na jedan dan. I nikada ne znaš što će od toga možda i postati stvarnost. Zato ti, Bubice moja, želim da ti svaki dan bude igra, da kroz život prolaziš s lakoćom plesnim korakom, i da znaš da je mama uvijek korak iza tebe - napisala je Nikolina Pišek te dodala da je Uni rođendan čestitala i Netflixova zvijezda Jonny Manganello, odnosno Jonny Cakes. 

Ako se prisjetimo, 2021. godine voditeljica je sa svojim pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, još dok je bio živ, proslavila Unin sedmi rođendan, a tada su pozvali prijatelje i proslava se tada održala u jednoj zagrebačkoj igraonici. Uz glazbu, roze balone i dječje osmijehe zabava je bila zagarantirana, a došao je i profesionalni fotograf da zabilježi sretne trenutke. Predivna torta na dva kata izmamila je osmijeh na lice malenoj Uni Sofiji, a to je bio ujedno i posljednji rođendan koji je proslavila s oba roditelja

Unin otac, a Nikolinin tadašnji suprug Vidoje preminuo je svibnja 2022. godine u srpskoj prijestolnici. Kako smo ranije pisali, a srpski mediji prenijeli, na vidjelo su izašli i rezultati obdukcije i razlog zbog kojeg je on preminuo. - Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla - pisao je Kurir. Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran, imao je čak 2,83 promila u krvi. Također je konzumirao i lijekove (sedative), ali u količini koja nije bila dovoljna da sama po sebi izazove smrt. Analizama nije utvrđena prisutnost opojnih droga ni drugih nedopuštenih psihoaktivnih supstancija (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, doktora specijalista sudske medicine, piše srpski medij.

Vidoju je, kako su pisali srpski mediji, iznenada pozlilo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Desetak minuta nakon što je doznao stravičnu vijest, na mjesto tragedije stigao je i njegov otac Viktor Ristović. Povjesničar umjetnosti ispraćen je na posljednji počinak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu. Od Vidoja se oprostila shrvana supruga, poznata televizijska voditeljica Nikolina Ristović, ali i članovi obitelji, brojni prijatelji i poznanici. Na sprovod su, uz ožalošćene, došli i redatelj Aleksandar Mandić i Goran Jovanović, Nikolinin prijatelj, kao i frizer Miroslav Luković. Od prijatelja se došao oprostiti i Milan Beko, Nikolinin i Vidojev vjenčani kum. Ristovićeva prva supruga Lana također je došla na sprovod. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije