Nana Nadarević

Kći Mustafe Nadarevića otvoreno o gubitku oca: 'Najviše pamtim njegovu smirujuću snagu'

Instagram/PIXSELL
21.12.2022.
u 18:41

"Imam divne uspomene s tatom. Iznad svih njegovih savjeta, najviše pamtim njegovu smirujuću prisutnost i snagu", rekla je Nana

Nana Nadarević kći je voljenog pokojnog glumca Mustafe Nadarevića, a prije samo dva mjeseca postala je majka male djevojčice Rumi koju je dobila s dugogodišnjim partnerom Silvijom Pleštinom. 

Obitelj je s oduševljenjem dočekala malenu djevojčicu, a Nana se sada u intervjuu za Azru prisjetila pokojnog oca. Rekla je kako je u to vrijeme gubitak prepoznala kao "nešto univerzalno što povezuje sve nas koji smo iskusili smrt bliske osobe. Ako na gubitak pokušamo gledati tako, otvorit ćemo novi put i empatiju koji nas povezuje s drugim ljudima".  

"Imam divne uspomene s tatom. Iznad svih njegovih savjeta, najviše pamtim njegovu smirujuću prisutnost i snagu. Kad smo bili djeca, moj brat Aša i ja smo uvijek znali da je tata tu da nam pomogne i problem koji nam se čini velik kao kuća svede na kamenčić u cipeli. Može li dijete tražiti više od toga nego da zna da ga roditelj voli i da je tu za njega", dodala je. 

"Imamo sreću da je iza tate ostalo mnogo filmova, serija, predstava i intervjua pa možemo uživati u njegovom liku i djelu i danas. Sretna sam što će i Rumi vidjeti svoga djeda, čuti njegov glas i upoznati mu manire. Svjesna sam da je to velika stvar i zahvalna sam na tome", zaključila je Nana u intervjuu.

Podsjetimo, Mustafa je preminuo 22. studenoga 2020. godine u Zagrebu nakon duge i teške borbe s karcinomom pluća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije