ŽIVI POD MOSTOM

Kći Jackieja Chana: Beskućnica sam zbog homofobnih roditelja

01.05.2018.
u 15:30

Etta Ng Chok Lam i njena djevojka Andi izbačene su iz svojih domova jer njihovi roditelji ne podržavaju njihovu ljubav.

Etta Ng Chok Lam, kći poznatog glumca Jackieja Chana, u videu koji je objavila na YouTubeu tvrdi kako je beskućnica te da s djevojkom Andi Autum  spava ispod mosta. 

Obitelj i roditelji ne žele joj pomoći, tvrdi Etta koja s ocem Jackiejem nikada nije uspostavila kontakt. Naime, Etta je plod kratke glumčeve romanse s  Elaine Ng Yi-Lei i tu vezu je davnih dana glumac proglasio velikom životnom greškom. Etta krivi usvoje homofobne roditelje za situaciju u kojoj se našla i kaže kako je živjela u strahu da će je roditelji rastaviti od njene djevojke.  

 

 

- Bok, ja sam kći Jackie Chana i ovo je moja djevojka Andi. Mi smo beskućnice već mjesec dana i to zbog homofobnih roditelja. Uglavnom spavamo ispod mosta i snalazimo se kako znamo. - rekle su djevojke u videu.

Na ulici su završile zbog svoje ljubavi, a u skloništa za beskućnike u Hong Kongu boje se prijaviti jer su u strahu da će ih tamo zbog njihove ljubavi razdvojiti. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije