nije joj svejedno

Kate Moss u problemu: Hakeri ukrali njezine golišave 'fotke'

kate moss
Instagram/katemossagency
05.03.2017.
u 15:00

Manekenka nije jedina poznata dama čijih su se intimnih fotografija dočepali hakeri. Naime, nešto slično dogodilo se i glumici Jennifer Lawrence

Hakeri su se navodno dočepali eksplicitnih fotografija Kate Moss (43) koje su nastale 2011. godine kada se britanska manekenka spremala za vjenčanje s glazbenikom Jamiejem Hinceom (48).Riječ je o vrlo 'intimnom' fotografijama koje su preuzete s manekenkinih računalnih datoteka, a koje su bile predviđene isključivo za oči njenog tada budućeg supruga.

- Kate je ovo jako naljutilo. Iako više nije s Jamiejem, ove fotografije su joj jako drage - rekao je izvor blizak Moss i dodao da, iako je poznato da se manekenki nije problem skinuti ispred objektiva,ove fotografije nisu bile za javnost, prenosi 24sata.hr.

Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL

Manekenka, koja je poznata po prilično 'divljem' stilu života, nije jedina poznata dama čijih su se intimnih fotografija dočepali hakeri. Naime, nešto slično dogodilo se i glumici Jennifer Lawrence.

Moss je ljetos prekinula s Nikolajem von Bismarckom (29) jer je previše pio i izlazio, ali par se nedavno ipak pomirio. Osim zbog pretjerivanja, Moss je zamjerala Nikolai što ne može uspostaviti normalan odnos s njenom kćeri Lilom Grace (14).

- Lila i Nick bi se stalno svađali, a Kate bi se šalila da je to kao da ima doma dvoje djece - rekao je izvor. Kate je kći dobila iz veze s novinskim urednikom Jeffersonom Hackom (45). Britanka je nedavno otvorila agenciju za talente i namjerava, kaže, stvarati velike zvijezde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije