opet po starom

Kate Moss se u Grčkoj 'ubija' u alkoholu...

Kate Moss
30.08.2016.
u 08:45

Samo dva mjeseca Kate Moss (42) izdržala je bez pića. Zbog ovisnosti o alkoholu i drogi već je nekoliko puta bila na odvikavanju. Zadnji put je u lipnju sa zaručnikom, fotografom Nikolaijem von Bismarckom (29), bila na odvikavanju, prenosi 24sata.hr

Sad se odmaraju na grčkim otocima i po cijele noći se zabavljaju i opijaju. Dok Nikolai danju spava, Kate vrijeme krati na šanku hotelskog bazena, ispijajući vino i koktele sa prijateljicama. 

- Ljudi bliski Kate opet se brinu za nju, a niti ne podržavaju njenu vezu s Nikolaijem. Zbog njega se opet 'propila' - kaže izvor blizak manekenki za Daily Mail. 

Moss je nedavno u javnosti prozvao njen bivši očuh Geoff Collman (75) koji je obolio od raka. Požalio se medijima da ga Kate nikada ne zove te da se nije ponudila platiti mu liječničku pomoć. Geoff je bio u vezi s Kateinom majkom 20 godina, a prekinuli su 2014. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije