teško joj

Kate Moss pati: Moj dragi je na odvikavanju, ne mogu do njega

Kate Moss
Foto: Keith Mayhew/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
1/2
03.04.2017.
u 17:02

Roditelji su fotografa poslali na odvikavanje u Ameriku, a manekenka ga ne može posjetiti jer joj ne daju vizu. Kate je 13 godina starija od svog dečka

Već dva mjeseca Nikolai von Bismarck (30), dečko Kate Moss (43), na odvikavanju je u Americi, a njegovi roditelji manekenki ne žele reći gdje se liječi.

Čak da i popuste, kažu prijatelji bliski paru, Kate ne može u Ameriku jer zbog problema koje je uzrokovala drogiranjem ne može dobiti vizu. Debonnaire (57) i Leopold (66) von Bismarck smatraju kako će prisilno odvajanje činiti dobro i Kate i njihovu sinu, piše 24sata.hr. 

- Kate je izgorjela od čežnje, stalno ponavlja da su predugo odvojeni, ali zna da je to najbolje jer Nikolai je previše zaglibio u drogu. Okružena je prijateljima, ali dečko joj nedostaje do bola. Povjerila se da joj je najteže sama se buditi - ispričao je prijatelj.

Britanska manekenka i 13 godina mlađi fotograf, član aristokratske obitelji i potomak Otta von Bismarcka, prvoga kancelara Njemačke, u turbulentnoj su vezi dvije godine. Lani su i prekinuli jer se Kate ljutila na njega što previše pije i izlazi. Tad ga je izbacila iz svojeg stana, no brzo mu je sve oprostila i ponovno su zajedno. S njezinom kćeri Lilom Grace (15) proveli su Božić u Tajlandu, a utroje su u Londonu proslavili i njezin 43. rođendan.

- Nikolai se nije mogao smiriti. Kate isto voli tulumariti, ali Nikolai je uvijek pretjerao, a njoj je to smetalo - govorili su Kateini prijatelji.
Više od pretjerivanja, Moss je dečku zamjerala što ne može uspostaviti normalan odnos s njenom kćeri. Lila i Nikolai često su se svađali, a Kate bi se šalila da se osjeća kao majka dvoje djece.

Njihovi toplo-hladni odnosi pune britanske tabloide već dvije godine, otkad je Kate ostavila supruga, rokera Jamiea Hincea (48).

Manekenka je sad neutješna i ne razumije zašto Nikolai treba biti tako daleko od nje. Navodno prigovara potencijalnoj svekrvi da i u Britaniji ima dobrih lječilišta te broji dane do njegova povratka. Nikolai će na liječenju biti još barem četiri tjedna, a za to vrijeme Kate se posvetila sebi. I ona se trudi skinuti se s droga i alkohola, a počela se baviti i jogom. Tako dečkovu majku želi uvjeriti da ne utječe loše na njezina sina.

Debbie je, naime, velika prijateljica s Kate, ali njihovom vezom nije oduševljena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?