Beatlesi online

Katalog Beatlesa od Badnjaka na nekim streaming servisima

The Beatles - (Left to right) John Lennon, George Harrison, Ringo Starr and Paul McCartney, at a press conference before a show in Gaumont, Kilburn.  Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
19.12.2015.
u 15:57

Beatlesi će od Badnjaka biti dostupan na jednom, ako ne i više streaming servisa. Beatlesi su jedan od posljednjih čije pjesme još uvijek nisu dostupne za skidanje

Billboard je objavio nepotvrđenu vijest da će katalog legendarnih Beatlesa od Badnjaka biti dostupan na jednom, ako ne i više streaming servisa.  Legendarni je bend jedan od posljednjih čije pjesme još uvijek nisu dostupne za skidanje na takvim platformama.

Općenito je katalog benda iz Liverpoola kasnio za tehnološkim napretkom i novim načinima slušanja i pohranivanja. Prvo je trebalo čekati do 1987. da bi njihovi hitovi zaživjeli na CDu, a onda i do 2010. da bi se pojavili na I tunesima. Iako Beatlesi ne postoje već četiri i pol desetljeća, njihovi se albumi, posebno u ovo blagdansko vrijeme izvrsno prodaju.

Najprodavanija njihova gramofonska ploča u pravilu bi svake godine bila ‘Abbey Road’, kao i kompilacija ‘1’. Ako se ostvare najave, njihovi bi brojni hitovi napokon bili dostupni na streaming servisima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije