Pričali smo o životu

Kanye na sastanku s Donaldom Trumpom

dfgdf
14.12.2016.
u 10:15

Kanye West (39) u utorak ujutro je sa svojom pratnjom i uz osobnog kamermana stigao u Trumpov toranj, odvezavši se liftom do tajkunova stana, prenosi 24sata.hr

Vrlo rezervirani West se nakon četrdesetak minuta spustio u predvorje zgrade te na pitanje novinara o čemu su njih dvojica razgovarali odgovorio: 'O životu.'

- Mi smo samo prijatelji... već dugo, on je dobar čovjek - kazao je dobro raspoloženi predsjednik Donald Trump (70). 

West je stajao namršten pred izvjestiteljima koji su ga bombardirali raznim pitanjima, među ostalima i onim o tome da će se kandidirati za predsjedničku utrku 2020.

 

U.S. President-elect Donald Trump and musician Kanye West pose for media at Trump Tower in Manhattan, New York City | Autor: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

 

- Trenutačno sam ovdje da bismo se fotografirali - odgovorio je reper, nasmiješivši se i uzdignuvši palac gore. 

S Westom nije bila njegova supruga, reality zvijezda Kim Kardashian (36). 

Nešto kasnije, Kanye se oglasio na društvenim mrežama i najavio da će se kandidirati za predsjednika SAD-a 2024. godine. Reper je do sada pričao o 'kampanji 2020. godine' no ne želi se natjecati sa Trumpom. 

- Htio sam ga upoznati da pričamo o važnim problemima poput zlostavljanja, nasilju u Chicagu, boljim uvjetima za učitelje i moderniziranim kurikulimima - tvrdi West.

 

I feel it is important to have a direct line of communication with our future President if we truly want change.

 

Kanye je prošli mjesec iznenadio kalifornijsku publiku dugim govorom u kojem je kazao da nije glasao, no da bi, da je izašao na izbore, glasao za Trumpa jer jako cijeni njegovu otvorenost. 

Nedugo nakon toga hospitaliziran je zbog iscrpljenosti nakon ispada na koncertima u sklopu turneje Saint Pablo. Među ostalim je kazao da Jay Z ima plaćenike koji ga žele ubiti i da mu Mark Zuckerberg nije želio dati 543 milijuna dolara da se izvuče iz dugova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije