najčudniji trenutak

Kamera je uhvatila Ryana Reynoldsa kako se ljubi s kolegom!

huiuh
09.01.2017.
u 15:45

Kamera je slučajno snimila trenutak u kojem su se glumci poljubili i nasmijali sve za svojim stolom, uključujući Reynoldsovu suprugu Blake, prenosi Net.hr

Dok je Ryan Gosling hodao prema pozornici kako bi primio Zlatni globus za najboljeg glumca u filmu La La Land, njegov imenjak, zločesti dečko Ryan Reynolds, ljubio se s kolegom Andrewom Garfieldom.

Po mišljenju mnogih, to je najčudniji trenutak dodjele Zlatnih globusa. Dok su se glumci ljubili, Reynoldsova supruga Blake Lively, koja je sjedila s njima za stolom, se smijala, baš kao i svi ostali.

No, to nije bio jedini šokantni poljubac sinoć. Mnogi su se iznenadili kada je glumica Sarah Paulson, koja na iznenađenje mnogih nije došla u pratnji svoje partnerice Holland Taylor, najpoznatije po ulozi Charliejeve i Alanove majke u seriji Dva i pol muškarca, već je na crvenom tepihu poljubila kolegicu Amandu Peet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije