IZAZOVNA KREACIJA

Kakva transformacija! Nakon što je skinula 50 kilograma hrvatska pjevačica zablistala na crvenom tepihu

Martina Vrbos
Antonio Ahel/PIXSELL
02.06.2023.
u 20:52

Martina Vrbos ranije je sama izjavila kako je imala čak 120 kilograma, a otkrila je i kojom je metodom u samo pet mjeseci uspjela skinuti gotovo polovicu svoje mase

Riječka pjevačica Martina Vrbos (39) već godinama živi u Beogradu, a upravo tamo ovih je dana zablistala na glamuroznom partyju u organizaciji srpskog izdanja magazina Story koji se održao u hotelu Metropol Palace . Vrbos je na event stigla u društvu poznatog frizera Borisa Obreškog koji je na svom Instagramu objavio video njihovog dolaska i poziranja na crvenom tepihu.

Martina je tom prilikom zablistala u dugoj svjetlucavoj haljini s visokim prorezom koja je bila savršen odabir za isticanje vitke linije pa i ovog puta nisu izostali komplimenti na račun njezina izgleda. 

 

 

Talentirana Riječanka prije nekoliko mjeseci za srpske medije otkrila je kako je uz pomoć autofagije drastično izgubila na kilaži. Navodno je u kratkom vremenu uspjela skinuti čak 50 kilograma uz pomoć dijete koja predstavlja sjajnu metodu za gubitak viška kilograma, ali prije svega služi čišćenju organizma.

 -Imala sam 120 kilograma. Možete li da zamislite kakav sam bila lik s takvom kilažom. Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Za sedam mjeseci pala sam na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi, jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna - izjavila je tada. Pet godina je i izbivala s glazbene scene, a prošle godine je u InMagazinu objasnila zašto je nije bilo. - Vizualno nisam bila zadovoljna i htjela sam što više dovesti sebe u red kad se vratim. Dobra muzika je bila kod mene u drugom planu samo zbog toga što ja kažem ili kako izgledam, onda su mi znali suradnici reći - možda ti je bolje da šutiš nekada - govorila je Martina Vrbos

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?