Kreativno pisanje

Kako stvoriti likove, ali i osloboditi seksualnost

24.02.2014., Zagreb - Klub kreativnih zena u knjizari Vukovic i Runjic u Teslinoj 16. Milana Vukovic Runjic.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
06.11.2015.
u 06:15

Književnica i kolumnistica Milana Vuković Runjić već dulje vrijeme vodi Klub kreativnih žena, koji se redovito sastaje u njenoj knjižari u zagrebačkoj Teslinoj ulici. Kako se i tamo dame (čest im je gost i jedan muškarac) uglavnom bave pisanjem i proučavanjem književnih djela, Milana Vuković Runjić, poučena iskustvom iz kluba, sada otvara školu kreativnog pisanja. Cilj joj je odgovoriti na najčešća pitanja mnogih koji joj se gotovo svakodnevno obraćaju za savjete i pomoć pa će tako u školi predavati i sljedeće teme: kako započeti, a kako dovršiti roman, kako to rade najbolji živući svjetski književnici, kako stvoriti nezaboravne likove, u kojem licu pisati i zašto te kako u pisanju osloboditi svoju seksualnost ili pak stvoriti novu nevinost.

Kako je riječ o šestotjednoj školi pisanja, sama ju je Milana nazvala ekspresnom, a sve zainteresirane pozvala je na prvi sat 16. studenoga. Škola je zamišljena tako da se održava ponedjeljkom, prvi sat je sat u kojem književnica predaje najavljenu temu, a zatim slijede konzultacije. Za prvih deset polaznika cijena će biti simbolična, a prijave se primaju na: vukovicirunjic01@inet.hr. (b)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije