Večernji TV BiH

VIDEO Kako putovati u vrijeme korone, gdje ne trebamo PCR test. Je li pandemija utjecala na modnu industriju?

sugovornici - ibc
Vecernji.ba
10.03.2021.
u 11:15

Pandemija je u potpunosti promijenila naše živote, a turizam i putovanja gotovo ugasila. Ipak, donijela je i neke pozitivne strane poput pojeftinjenja top turističkih destinacija. Za građane BiH dobra je vijest da u neke države u vrijeme korone mogu i bez PCR testa. Vize su pak druga priča. Putopisac Robert Dacešin za Večernji TV BiH javio se s putovanja po Središnjoj Americi i Meksiku i iz Kostarike nam otkrio kako je putovati u vrijeme korone te koje su prednosti, a koji problemi s kojima se susreo.

Koronavirus utjecao je i na modnu industriju i modne događaje. Milano, europska i svjetska modna prijestolnica, ipak je bio domaćin 21. Milano Fashion Weeka. Naravno, uz epidemiološke mjere. Kako je bilo na tom prestižnom modnom događaju za Večernji TV BiH govorio je brend skaut Josip Grabovac koji se javio iz Milana. Tu su i ekskluzivne snimke s modnih revija brenda Fendi te mlade zagrebačke dizajnerice Lane Puljić, jedine iz ovog dijela Europe koja se predstavila na Milanskom tjednu mode, a zavirili smo i iza kulisa i provjerili kako se manekenke pripremaju za izlazak na modnu pistu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije