'BRACO I SEKA'

Kako izgleda brat Doris Pinčić? Igra nogomet i radi za poznati brend

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
19.11.2023.
u 20:53

Hrvatska voditeljica Doris Pinčić Guberović na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s bratom Stipom Pinčićem.

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Guberović (35) na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svog života, a neke od bliskih ljudi, kao što su članovi obitelji čuva daleko od očiju javnosti - primjerice brata i sestru. Zna se da voditeljica ima stariju sestru Kristinu koju baš i ne pokazuje, no na društvenoj mreži Facebook objavila je nekoliko fotografija s mlađim joj bratom Stipom. Prije četiri godine pohvalila se da ju je posjetio u Zagrebu, a mnogi su u komentarima ispod objave komentirali kako su divni. Stipe Pinčić inače ima 28 godina, a kako su domaći mediji izvijestili, prema njegovom poslovnom profilu na društvenoj mreži LinkedIn završio je Pomorsku srednju školu u Zadru, a posljednje dvije i pol godine radi kao prodajni savjetnik za Coca Colu. Osim toga, njezin je brat i 'vatreni navijač KK Zadra, ljubitelj košarke i Grada Zadra', kako je svojedobno na Facebooku napisao njegov dobar prijatelj, voditelj Igor Jelenić. Stipe je ljubitelj sporta općenito, a bio je i čest gost malonogometnih utakmica u Zadru, gdje je redovito osvajao visoka mjesta. - 'Stipe Pinčić je jednostavno bio nezaustavljiv za obranu Mnk Smiljevac te se s tri pogotka i dvije asistencije promaknuo u igrača utakmice' - poručili su s Facebook profila Humanitarna udruga 'Antonio Jurjević. 

Podsjetimo, Doris Pinčić iza sebe ima brak s glazbenikom Borisom Rogoznicom, a nedavno je nakon razvoda prodala je kuću u Velikom Polju u kojoj je živjela s bivšim mužem i njihovo dvoje djece, kćerkicom Gitom i sinčićem Donatom. Dom bivših supružnika prodan je za vrtoglavih 1,6 milijuna kuna, a par ga je 2019. bez kredita kupio za 1,4 milijuna. Samo godinu dana nakon kupnje novog doma, odlučili su se razvesti. Doris je još neko vrijeme nastavila živjeti u sada prodanoj kući, a doznalo se da je okrenula novu stranicu u životu. Uplovila je u novi brak s menadžerom jednog trgovačkog lanca, 47-godišnjim Daruvarčaninom Davorom Guberovićem, a nedavno je njihovu ljubav okrunilo rođenje njihova prvog zajedničkog djeteta, točnije djevojčice. Otkriveno je i da Davor iza sebe ima jedan propali brak te da je već otac dvoje djece. 

 

Foto: Facebook

 

Vjenčali su se kod matičara, a na ceremoniji su bili prisutni samo najbliži članovi njihove obitelji i prijatelja. 'Skrivali su se i brzo utrčali u matični ured', rekla je čitateljica za 24sata te dodala: 'Izgledali su sretno, Doris je bila sva u bijelom i ružičastim štiklama, nosila je buket. Poveli su djecu, a s njima je bio i pas'. Nakon ceremonije su nastavili slavlje u krugu najbližih u jednom zagrebačkom restoranu, a u medijima su osvanule fotografije sa svadbe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije