Julia Roberts otkačenim stajlingom pokazala da odijela ne moraju biti ozbiljna

Getty Images
30.03.2019.
u 20:54

Već nekoliko godina zaredom žene su zaljubljene u odijela koja iz sezone u sezonu dobivaju nova i još privlačnija lica.

A najpoželjniji model odijela za ovo proljeće predstavila je Julia Roberts na ceremoniji dodjele zvijezde glumici Riti Wilson na hollywoodskoj stazi slavnih, prenosi Index.hr. 

Foto: Getty Images

Julia je svojoj prijateljici i kolegici došla odati počast u zelenom odijelu s hlačama koje na prvi pogled djeluju kao suknja, zbog širokih nogavica.

Upravo ovaj kroj hlača trenutno je najpopularniji među fashionisticama pa s razlogom vjerujemo da će se trend preseliti i na odijela. A osim odijelom, Julia nas je oduševila i svojim odabirom modnih dodataka.

Foto: Getty Images

Otkačeni outfit upotpunila je šarenom prugastom torbicom brenda Salvatore Ferragamo koju je pažljivo uskladila s upečatljivim potpeticama na crnim gležnjačama.

Stajling je sjajno zaokružila ružičastim naočalama, a ovo joj je i prvi javni izlazak s novom frizurom. No iako je izgledala jako chic, pobrinula se da ne zasjeni Ritu koja je odisala elegancijom u crnoj haljini posutoj svjetlucavim kamenčićima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije