OTKRIĆE ISPRED KAMERA

Julia Roberts doznala šokantne vijesti o svojoj obitelji: 'Nemoguće'

Screenshoot
12.01.2023.
u 21:35

U ovoj seriji Dr Henry Louis Gates Jr. zahvaljujući DNK analizi otkrio je kako njena praprabaka Rhoda Suttle Roberts imala aferu s oženjenim čovjekom i to nakon smrti njenog supruga. Stoga njeno prezime nije Roberts

Oskarovka Julia Roberts (55) gostovala je u posljednjoj emisiji dokumentarne serije "Finding Your Roots" ("Pronađi svoje korijene") i šokirala se saznanjem kako njeno prezime uopće nije Roberts. Naime, u ovoj seriji Dr Henry Louis Gates Jr. zahvaljujući DNK analizi otkrio je kako njena praprabaka Rhoda Suttle Roberts  imala aferu s oženjenim čovjekom i to nakon smrti njenog supruga. 

- Kopajući po arhivama okruga Georgia, otkrili smo da se negdje 1850-ih Rhoda udala za čovjeka po imenu Willis Roberts. Julia nosi Willisovo prezime. Ali Willis je preminuo 1864., više od desetljeća prije nego što je Rhoda rodila Julijinog pradjeda, Johna, što je dovelo do neizbježnog zaključka. Willis Roberts nikako ne bi mogao biti tvoj prapradjed. Bio je mrtav. - rekao je Gates.  

Šokirana Julia je odgovorila: 'Ali nisam li ja Roberts?'

Povjesničar je dalje objasnio kako je njegov tim kopao duboko u arhive Georgije, ali nije mogao pronaći nikakve detalje o identitetu Julijinog prapradjeda. Zatim su se okrenuli ispitivanju DNK nakon što su izvukli uzorke od glumice i rođaka kako bi vidjeli mogu li pronaći podudaranje s tim tko je bio otac njihova pradjeda.  

Dr. Henry je objasnio: 'Pronašli smo skupinu podudaranja koja povezuju Juliju i njezinu rođakinju s jednim muškarcem -  Henryjem MacDonaldom Mitchellom Jr. Nakon što je pročitala ime, Julia je upitala: 'Nemoguće. Znači, mi smo Mitchelovi?', a profesor je potvrdio da je ona 'Julia Mitchell'. 

Priča ima još jedan zanimljiv obrat jer je otkriveno u popisu stanovništva kako je Henry bio oženjen ženom po imenu Sarah i imao šestero djece. Živjeli su samo četiri kuće od Julijine praprabake.  

- Uistinu sam oduševljena. To je fascinantno. Više volim prezime Roberts. Ovo je bio vrlo neočekivan obrat - rekla je Julia Roberts. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije