SVJETSKI, A NAŠ

Josip Grabovac ambasador Ultra Europe Festivala u Splitu

Privatni album
20.05.2023.
u 08:34

Bio sam jako uzbuđen i ponosan kada sam primio poziv od izvršnog direktora (CEO) Joea Bašića  i njegove supruge Mandy Bašić da budem dio tima Ultra Europe Obitelji, kaže Josip

Josip Grabovac, poznato ime u svijetu mode, inače rođeni Širokobriježanin s talijanskom adresom između Milana i Faenze, nedavno je dobio još jedno priznanje. Naime, kako nam je potvrdio taj svjetski, a naš, menadžer, modni novinar i bloger, skaut za talentirane modne dizajnere, nedavno je proglašen ambasadorom najvećeg glazbenog festivala u Europi  - Ultra Europe Festivala koji će se održati u Splitu 7., 8. i 9. srpnja, a na kojem će, kao i dosad, nastupiti najpoznatijih DJ-evi iz cijeloga svijeta.

- Bio sam jako uzbuđen i ponosan kada sam primio poziv od izvršnog direktora (CEO) Joea Bašića  i njegove supruge Mandy Bašić da budem dio tima Ultra Europe Obitelji.  Joe Bašić izvrstan je menadžer, sposoban stvoriti jedan vrhunski događaj s izvanrednom organizacijom i posebnom pozornošću na sigurnosti, s velikom porukom: ULTRA EUROPE CONNECTING PEOPLE. Ono u što sam siguran, jest da putem svojih kanala šaljem dobre poruke svim mladim narastajima u trenutačno jako lošem svijetu izopačenosti društvenih mreža – kazao je Josip, dodajući kako je riječ o festivalu koji povezuje mlade iz svih krajeva svijeta i promiče etiku  zdrave zabave i stroge kontrole.

Josip Grabovac, inače menadžer u svijetu mode, skaut za nove i ne samo nove talente, dizajnere s Balkana afirmirao se posljednjih godina i  kao modni i lifestyle novinar te dopisnik za  velike  tjedne mode, razne inozemne časopise osvojivši osam međunarodnih nagrade, među kojima je i ona u  Dubaiju za  novinara godine.

Festival Ultra Europe, festival elektroničke glazbe, čiji će Josip biti ambasador u Splitu, globalno je poznat po svojim grandioznim scenografijama, impresivnim postavkama i svjetlosnim showovima, na kojem se očekuje više od 100.000 gledatelja, zahvaljujući potpori međunarodnih partnera, hrvatskih institucija i Grada Splita.

Foto: Ultra Europe Festival

Sudjelovat će glazbenici Alesso, Axwell, DJ Snake, Gryffin, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami i Zedd. Sporedni umjetnici su Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, HI-LO, Mathame, Morten i Nora En Pire krumpir. Ovi umjetnici pridružit će se prethodno najavljenim headlinerima, a to su: Adam Beyer, Afrojack, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije