Novac nije problem:

Jolie ima najbolju odvjetnicu za razvode

Angelina Jolie-Pitt
22.09.2016.
u 07:31

Angelina Jolie traži skrbništvo nad njihovih šestero djece, a predložila je da ih Brad Pitt samo povremeno viđa.

- To joj neće proći. Brad će se boriti i nema šanse da odustane od zajedničkog skrbništva nad Maddoxom (15), Paxom (12) i Zaharom (11), Shiloh (10) te blizancima Vivienne i Knoxom (8) - kažu Bradovi prijatelji.

 

"We Are Better Than This" Brady Center To Prevent Gun Violence Gala Dinner | Autor: Gimini/Press Association/PIXSELL Foto: Gimini/Press Association/PIXSELL

  Savršena saveznica: Laura Wasser uvijek dobije ono što njezini klijenti žele i zna to dobro naplatiti     

No to bi moglo biti teže nego što je zamislio. Angelina je angažirala Lauru Wasser, najbolju holivudsku odvjetnicu za razvode. Glumicu je već razvela od Billyja Boba Thorntona, zastupala je Johnnyja Deppa u razvodu s Amber Heard, Jennifer Garner kad se rastajala od Bena Afflecka, a klijentice su joj bile i Britney Spears, Gwen Stefani, Melanie Griffith, Denise Richards...

- Laura je savršena odvjetnica. Uspjela je godinu i pol skrivati moj razvod od svih medija - rekla je Melanie Griffith (59). Sat vremena savjetovanja stoji 850 dolara, predujam je 25.000 dolara, a navodno uopće ne razmatra klijente ako nemaju barem deset milijuna dolara na računu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije