Snima se nastavak “Pasije”

Jim Caviezel glumit će Isusa u “Uskrsnuću”

11.08.2016.
u 10:00

Ivan Puljić, suradnik i bliski prijatelj velečasnog Zlatka Suca, objavio je na svom Facebook profilu fotografije s njegova susreta sa slavnim američkim glumcem Jimom Caviezelom, poznatim po ulozi Isusa Krista u kultnom filmu Mela Gibsona “Pasija”.

Prijateljstvo Caviezela s hrvatskim svećenikom poznato je već odranije, a sada je ponovno došlo do njihova susreta u Zagrebu. Ivan Puljić je u izjavi za bitno.net objasnio okolnosti toga susreta.

“Već koju godinu Zlatko, naš zajednički prijatelj iz Međugorja Leo Doci i ja imamo kontakt s Jimom. Jim nas često nazove, pozdravi, kaže da nas sve voli i za nas moli. Cijeni Zlatka, njegovo svećenstvo, kao i njegov umjetnički rad. Jim jako voli Međugorje i često dolazi u njega. Glumac je imao i jedan osoban razgovor s vlč. Sucem. Otkrio je i jednu ekskluzivnu informaciju. Caviezel će ponovno glumiti Isusa i to u nastavku filma “Pasija” čije snimanje Mel Gibson trenutačno priprema. Ovo je prvi put kako je potvrđeno da će isti glumac prikazati lik Gospodina na filmskom platnu i u nastavku. “Zajedno s Melom Gibsonom i uglavnom istom ekipom iz ‘Pasije’ uskoro planiraju početi snimanje filma ‘Uskrsnuće’. Dakle, svojevrsni nastavak ‘Pasije’, u kojem bi također glumio Isusa. Kao i prije, i sada nailaze na otpore raznoraznih lobija u Hollywoodu. Prolaze kroz iste borbe i protivljenja, ali ne gube nadu da će napraviti remek-djelo”, objašnjava Puljić. Inače, Caviezel je nedavno boravio u Međugorju na čuvenom Mladifestu gdje je, kako je sam kazao, crpio snagu i inspiraciju za novu ulogu Isusa u filmu “Uskrsnuće”. Jim se pripremao i za film “Pasija” u Međugorju. Tvrdi da mu je Međugorje dalo hrabrost i snagu za izuzetno zahtjevnu ulogu. “Savršen si, nitko nije poput tebe. I bez tebe Gospodin bi plakao.

Dolazi ti sada, upravo u ovom trenutku. Samo treba od tebe čuti: Da! Da, neki od vas su prihvatili Isusa. Nastavite Ga prihvaćati. Kada god zgriješimo odričemo Ga se. Budite sveti, budite savršeni kao što je i moj Otac savršen”, snažno svjedoči Caviezel, glumac koji je glumio Isusa u“Pasiji”.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije