Novi holivudski par:

Jennifer mjesecima skriva novog dečka

par
26.02.2016.
u 10:37

Nakon što je prekinula kratku romansu s frontmenom Coldplayja Chrisom Martinom, Jennifer Lawrence se, navodno, zaljubila preko ušiju u komičara Aziza Ansaria

Koliko god se trudila svoj privatni život držati podalje od javnosti, Jennifer Lawrence i njen ljubavni status uvijek su tema tabloida. Nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s Nicholasom Houltom, osvojio ju je Chris Martin s kojim je prekinula prošle godine.

Lawrence je više puta istica koliko se 'pali' na komičare, stoga njen izbor ne čudi. Glumica je navodno preko ušiju zaljubljena u komičara Aziza Ansarija, s kojim se, navodno, već mjesecima viđa u tajnosti.

Par je viđen na raznim tulumima, a američki tabloidi tvrde da je njihov odnos više nego prijateljski.

Aziz je početkom prošle jeseni prekinuo s djevojkom Courtney McBroom, a Lawrence je upoznao na zabavi glumca Chrisa Pratta.

- Zajedno su, a prije no što su prohodali, bili su prijatelji. Ona obožava njegov smisao za humor, a on je odlučio polako napredovati u vezi jer je Jennifer postala jako bitna u životu - kazao je izvor za Radioone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije