GUESS DJEVOJKA

Jennifer Lopez užarila Instagram vrućim fotografijama

Profimedia
23.12.2017.
u 08:13

Zanosna Jennifer Lopez više od 70 milijuna fanova na Instagramu počastila je zavodljivim izdanjem u povodu velike modne kampanje koju je nedavno snimila za kultni talijanski brend Guess. 

Foto: Profimedia

Štogod da odjene 48-godišnja latino diva Jennifer Lopez izgleda senzacionalno, a u povodu snimanja modne kampanje Guess zablistala je u ulozi pin-up djevojke u nekoliko zavodljivih kombinacija, piše Tportal.hr. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Poznata po raskošnim oblinama, slavna JLo zablistala je u uskim odjevnim komadima s potpisom Guess koji su naglašavali tanak struk i poznatu stražnjicu u pin-up maniri, a posebno je očarala fotografijom na kojoj pozira u živopisnoj haljini sjedeći na bijelom klaviru.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Osim na poslovnom planu, zanosnoj pjevačici i glumici cvjetaju ruže i na ljubavnom planu. S bivšim bejzbolskim igračem Alexom Rodriguezom već je nkoliko mjeseci u sretnoj vezi, a šuška se kako bi svoju romansu uskoro mogli zaokružiti zarukama na Bahamima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije