BRAZILSKI MUNDIAL

Jennifer Lopez i Pitbull otpjevat će himnu Svjetskog nogometnog prvenstva!

Jennifer Lopez Pitbull
Foto: XIM/KDNPix/Press Association/PIXSELL
1/3
24.01.2014.
u 10:12

Jennifer Lopez i Pitbull priključit će se Brazilki Claudiji Leitte u službenoj himni Svjetskog nogometnog prvenstva nazvanoj "We Are One", objavila je FIFA

Jennifer Lopez i Pitbull priključit će se Brazilki Claudiji Leitte u službenoj himni Svjetskog nogometnog prvenstva nazvanoj "We Are One", objavila je FIFA.

– Samo glazba i nogomet mogu privući 80 tisuća ljudi na stadion, no koncert ima samo jednog umjetnika, dok ih nogomet ima 22 – rekao je glavni tajnik FIFA-e Jerome Valcke prilikom objave na Maracani.

Nakon Shakire i Rickyja Martina, J.Lo je treća latino zvijezda koja će otpjevati himnu Mundiala. Nakon što je Ricky Martin 1998. godine otpjevao "The Cup of Life" (La Copa de la Vida), Shakira je s "Waka Waka", himnom prvenstva 2010., imala najgledaniji videospot na YouTubeu te godine.

"We Are One" bit će izvedena na otvorenju Svjetskog prvenstva 12. lipnja u Sao Paolu, a objavljena uoči početka samog prvenstva.

Reper Pitbull, koji je često surađivao s Jennifer Lopez, i sam se vrlo uzbuđen pohvalio kako će biti jedan od izvođača himne.

– Pjesma koja će približiti svijet – napisao je Pitbull ispod fotografije na Twitteru na kojoj pozira s Claudiom Leitte, jednom od sutkinja talent-showa "The Voice Brasil".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije