PRIVUKLI PAŽNJU

Jennifer Lopez i Ben Affleck stigli na Venecija Film Festival, večeras premijera njegovog filma

10.09.2021.
u 15:46

Na Venecija Film Festivalu večeras će premijerno biti prikazan film "The Last Duel", a jučer je u grad stigla zvijezda filma Ben Affleck u pratnji Jennifer Lopez.

Film redatelja Ridleyja Scotta napisao je Ben Affleck sa svojim dobrim prijateljem Mattom Damonom, a obojica u filmu glume pored Adama Drivera i Jodie Comer.

Lopez i Affleck fotografisani u vodenom taksiju
Lopez i Affleck fotografirani u vodenom taksiju

Jennifer Lopez i Ben Affleck fotografirani su na putu za Venecijanski Film Festival, a vozili su se vodenim taksijem.

Lopez je ponovo oduševila prisutne svojim modnim odabirom, a nosila je bijelu midi haljinu od čipke, štikle i velike crne sunčane naočale, a Affleck je izgledao sjajno u crnom.

Affleck i Lopez zajedno u Veneciji
Affleck i Lopez zajedno u Veneciji

Affleckov novi film premijerno će biti prikazan na festivalu i mogao bi označiti prvo službeno javno pojavljivanje para. Otkako su ponovo zajedno gotovo dva desetljeća nakon njihove veze, Affleck i Lopez su primijećeni kako odlaze na večere, nazoče obiteljskim zabavama.

Što se tiče budućnosti, kako navode američki mediji, njih dvoje su fokusirani na polako, ali sigurno spajanje svojih obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije