Sretna i vesela

Jennifer Aniston voli 40. godine, zbog muža se osjeća jako mlado

Jennifer Aniston
11.03.2016.
u 19:03

Jennifer Aniston (47) tvrdi da se u njenom i Justinovom (44) odnosnu ništa nije promijenulo. U njegovom društvu, kaže, i dalje se osjeća mlada jer ju puno nasmijava.

- Sretna sam jer je Justin najsmješnija osoba koju sam ikad srela i stalno nasmijavamo jedan drugoga. Smijanje je najveći prijatelj održavanja mladolikog izgleda, ali i duha. A Justin je zaslužan što se osjećam mladom u srcu - priznala je bivša 'Prijateljica'. Iako je gotovo u petom desetljeću, glumica otkriva da ju četrdeste najdraže godine jer, kako kaže, tek je sada svjesna sebe, prenosi 24sat.hr. 

- Ne samo da se bolje osjećate u svom tijelu, i psihički ste bolje. Jer, u dvadesetima nemaš pojma o ničemu. Osobno, u tridesetima sam samo pokušavala dokučiti sve o sebi i svijetu oko sebe. A onda, kad prevalite četrdesetu, kažete nešto poput ‘U redu, sad mi je sve jasno' - kazala je Aniston koja smatra da je 'tajna u tome što se bolje naučimo brinuti za sebe'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije