Uvijek savršena

Jennifer Aniston otkrila tajnu mladalačkog izgleda

Jennifer Aniston
27.12.2015.
u 11:11

Zdravo se hranim i redovito vježbam. To je već godinama dio moje svakodnevne rutine, pa mi to dolazi prirodno, kaže glumica

Glumica Jennifer Aniston koja uvijek izgleda savršeno i godinama kao da se nije promijenila, odlučila je tajnu ljepote i mladalačkog izgleda podijeliti sa svojim pristalicama. Otkrila je što voli jesti, plan vježbanja...

– Zdravo se hranim i redovito vježbam. To je već godinama dio moje svakodnevne rutine, pa mi to dolazi prirodno, kaže glumica, dodavši da voli da joj vježbe budu što raznovrsnije.

Tijekom blagdana nema problema da sebe časti nekom manje zdravom hranom, ali se trudi da ne pretjera kako ne bih morala u siječnju uložiti dvostruki napor u vježbanju.

Četrdesetšestogodišnja Jennifer kaže da mladalački izgled duguje vodi.

– Hidratacija je najvažnija, kao i dovoljna količina sna. Mladi smo koliko se osjećamo i voditi računa o sebi na pravi način je sjajan put ka sreći, kazala je glumica.

Ali kada je ipak pod stresom, ona odlazi na odmor ili u spa centar da se opusti i relaksira.

– Kada sam stvarno preumorna, znam da je vrijeme da pobjegnem negdje daleko. Imam mjesta na koja često idem, kao što je Meksiko, gdje se odmorim i napunim baterije. Također, volim ići na masažu i u spa centar, ali one pomažu samo ukoliko ne mogu otići na odmor – otkrila je poznata glumica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije