zlatni savjeti

Jennifer Aniston ima jednu od najpopularnijih firzura na svijetu, a ovo je tajna njezine ljepote

Shutterstock
17.03.2019.
u 14:14

Kosi i frizuri Jennifer Aniston oduvijek smo se divili, a nebrojeno mnogo frizera dobilo je želje da njihovi klijenti zahtijevaju frizuru upravo poput njezine... I dok se nekima činila nedostižnom, frizer Jennifer Aniston otkrio je sve tajne njezine savršene frizure za Marie Claire, prenosi Diva.hr

Bez čestog pranja

Njezin je savjet da izdržite što duže bez šamponiranja kose - ona svoju pere svaka tri do četiri dana, a veliki saveznik joj je šampon za suho pranje kose. Također, važno je naglasiti da onda kad i pere kosu, pere je isključivo u toploj, ne prevrućoj vodi, kako bi sačuvala boju kose. 

Oprezno s toplinom

Jennifer je oprezna s uporabom sušila za kosu, figara ili pegle za kosu jer je svjesna koje probleme mogu prouzročiti. Umjesto toga, osuši samo korijen kose, a ostatak se suši prirodnim putem. 

Dobra boja ne dobiva se preko noći

Kako bi postigla boju kose za kojom mnoge dame žude, trebalo je mnogo vremena. Njezin frizer govori kako su išli od plave do crne boje te se "vraćali" u zlatnu sredinu kako bi dobili idealnu boju.

Ne prati slijepo trendove 

Jennifer i njezini stilisti vrlo dobro znaju što joj pristaje te nisu pobornici prolaznih trendova, već se drže klasike i odabiru isključivo ono što se uklapa u njezin postojeći stil. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije