"realnost u četrdesetima"

Jelena Veljača objavila fotku bez trunke šminke: 'Podočnjaci, bore, hiperpigmentacija, ožiljci'

instagram
24.08.2021.
u 08:20

- Realnost u četrdesetima: hiperpigmetacija, bore, podočnjaci, madeži, ožiljci na duši, lijepa mjesta, mir, savršena manikura, vječni umor, refleksija, dugine boje, spokoj, sreća, ožiljci, ovo sam ja. - napisala je Jelena

Nakon kratkog povratka u Zagreb, Jelena Veljača (40) ponovno uživa na odmoru. Posljednjih dana na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz hotela u Istri.

Na svom Instagram profilu nedavno je podijelila fotografiju na kojoj pozira u prirodnom izdanju, bez šminke i filtera, obučena u jednostavnu bijelu majicu.

Foto: Instagram

- Realnost u četrdesetima: hiperpigmetacija, bore, podočnjaci, madeži, ožiljci na duši, lijepa mjesta, mir, savršena manikura, vječni umor, refleksija, dugine boje, spokoj, sreća, ožiljci, ovo sam ja. - napisala je Jelena u opisu objave, piše 24sata.hr

Na fotografiji je ubrzo skupila skoro 2 tisuće lajkova a za svoj prirodni izgled dobila je komplimente brojnih pratitelja. 

- Sve skupa lijepa - komentirala joj je Iva Radić, a Veljača joj je poručila da je najljepša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije