VEĆ NEKO VRIJEME

Jelena Veljača ljubi bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL, Instagram
16.09.2020.
u 17:04

Inače, Jelena je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, a unatoč prekidu Jelena je s kćeri neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić.

Glumica, producentica i scenaristica Jelena Veljača već je neko vrijeme u vezi s Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar – Kitarović. S Jelenom se upoznao kao voditelj popularnog Podcasta BizCasting. Pričali su o životu i poslu, a iako je poznato da je Turšić bio u braku, prošle se godine razveo od supruge s kojom ima troje djece. Iako je ljubavi došao kraj, nastavili su zajednbički skrbiti o djeci, no   o tome ne želi govoriti. Potvdrio nam je tek da je zaljubljen i u sretnoj vezi s Jelenom Veljačom.

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni-kazao nam je Turšić,  koji je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena.  

Vito je inače, bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a prije no što je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio je savjetnik i Ive Josipovića.

U mladosti je glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM. 

Podsjetimo, Jelena je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, a unatoč prekidu Jelena je s kćeri neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić. Informaciju o prekidu Jelena nije potvrdila, ali ni demantirala jer do zaključenja broja nije bila dostupna za komentar, no izvori bliski paru koji je vezu započeo 2018. godine tvrde da su ostali u jako dobrim odnosima. Jelena se u Ivana zaljubila nakon bračnog kraha s Draženom Čučekom s kojim ima četverogodišnju Lenu, a prvo vrijeme svoju su vezu nastojali čuvati dalje od očiju javnosti. Prvi put zajedno u javnosti su snimljeni u lipnju prošle godine na zagrebačkom IN music festivalu. Netom prije toga šuškalo se o razmiricama, a Ivan je tada unatoč kraćem prekidu koji su tada proživljavali Jeleni pružio podršku uoči prosvjeda inicijative #spasime koju je upravo Jelena pokrenula.

– Mislim da na prste jedne ruke mogu nabrojiti ljude koji su mi bila veća potpora od njega i kad je riječ o inicijativi, i o fondu, i o mnogočemu drugom, privatnom, u mom životu – rekla je tada Jelena. Glumica je nedavno progovorila i o dva razvoda iza sebe, onaj s Jankom Popovićem-Volarićem te Draženom Čučekom. Naglasila je i da je prekid iskustvo koje ne želi ponoviti te da do razvoda nije došlo zbog treće osobe ili zlostavljanja već zbog nepremostivih razlika.

– Srce te boli, duša te boli i trebaš prostora u kojemu možeš disati nakon prekida – kazala je Jelena. Dodala je i kako još uvijek misli da su i Janko i Dražen genijalni frajeri te da ih još na neki način voli, a da ta ljubav i dalje postoji u nekom paralelnom svemiru.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije