Naslovnica Showbiz

Jelena se bacila na lijes i jecajući govorila: Mama, mama

Među prvima je na groblje stigao bivši partner Divne Karleuše Velimir Mitrović Gale koji je donio cvijeće i neutješno je plakao.
06. ožujka 2019. u 16:16 1 komentara 1179 prikaza
Foto: Srđan Ilić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

U pratnji supruga Duška Tošića pjevačica Jelena Karleuša stiglo je na Novo bežanijsko groblje. 

Jelena u suzama prima sućut od prijatelja i obitelji koji su došli na sprovod njene majke Divne Karleuše. Među prvima je na groblje stigao bivši partner Divne Karleuše Velimir Mitrović Gale. Kako piše Blic, Mitrović je donio cvijeće i neutješno je plakao. S Karleušinom majkom u vezi je bio 17 godina, a prije deset godina su prekinuli.  

-  Divnu ću pamtiti kao veselu, nježnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i  hrabru ženu koja je, dok smo bili zajedno, uvijek bila uz  mene i podržavala me u svemu što sam radio - izjavio je Mitrović na dan kad je saznao da je Divna preminula. 

Divna je pokopana uz nogometaša Gorana Bunjevčevića, koji je bio prijatelj njenog zeta Duška Tošića. Jelena Karleuša je bila neutješna i prije nego je lijes spušten u grob Jelena se bacila na lijes i zajecala; Mama, mama, piše Kurir.

Uz pjevačicu je cijelo vrijeme bio suprug Duško i tješio je Jelenu i njenu tetu Danijelu, sestru od Divne. 

 

  • Avatar BosnaArgentina
    BosnaArgentina:

    Da ne pogledah ponovo naziv novine kladio bih se da je Informer ili Kurir. Potpuno usvojena sintaksa rečenice iz srpskog jezika, razina i vokabular najnižeg srpskog tabloida, izvješće na razini babe narikače...e moj VL dokle si stigao..