Pred punom dvoranom:

Jelena Karleuša publici pokazala guzu

fsfsfs
13.12.2016.
u 10:48

Čini se da Jelena Karleuša (38) ne prestaje šokirati modnim kombinacijama. Pjevačica je bila gost na koncertu Saše Matića (38) u Sarajevu, a za tu prigodu odabrala je atraktivan 'stajling'.

Kada je izašla na binu, nitko nije ni primijetio što otkriva Karleušina haljina. U jednom trenutku, pjevačica se okrenula prema publici i pokazala guzu. Snimku je objavila na svojoj Facebook stranici, a mnogi obožavatelji su pohvalili njene bujne obline. S druge strane, neki pratitelji bili su ogorčeni i pisali su joj da se 'majka dvije djevojčice tako ne ponaša'.

Prije nekoliko dana kontroverzna pjevačica gostovala je na Face TV-u kod Senada Hadžifejzovića. Govorila je o društvenim i političkim prilikama u regiji, a njena izjava prikupila je posebnu pažnju.

- Nama, ustvari, treba jedan novi poredak, novi vođa, a možda i Treći svjetski rat, pa da krene sve od nule - rekla je Karleuša koja smatra kako se rat na našem prostoru ipak ne smije ponoviti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije