PONOSNA SUPRUGA

Jelena Đoković uz video poručila: 'Slavimo Novakovu ljubavnu aferu o kojoj bruji cijeli svijet'

Jelena i Novak Đoković
Instagram
28.02.2023.
u 07:15

Par je plesao uz pjesmu Tine Turner "The Best", a u komentarima se javila i voditeljica i glazbenica Ida Prester Peševski

Supruga srbijanskog tenisača Novaka Đokovića (35), Jelena Đoković (36),  oduševila je pratitelje najnovijom objavom na njezinom Instagram profilu. Ponosna supruga objavila je video u kojemu par romantično pleše, a u opisu je napisala nešto što je nasmijalo pratitelje, a čestitala mu je i na titulu najboljeg tenisača svijeta najduže u povijesti tenisa. 

- Ponosno slavimo ovu Novakovu tenisku ljubavnu aferu o kojoj bruji cijeli svijet - i žena se ne ljuti, hahah. Novak je najbolji tenisač svijeta najduže u povijesti tenisa - napisala je Jelena u objavi.

 

 

Par je plesao uz pjesmu Tine Turner "The Best". U komentarima se javila i voditeljica i glazbenica Ida Prester Peševski (44) koja im je napisala: "Najslađi ste. Zauvijek tako".

Đoković je početkom godine u Melbourneu na Australian Openu u završnom dvoboju nadjačao četvrtog tenisača svijeta Grka Stefanosa Tsitsipasa, no Jelena ga ondje nije otišla bodriti, a mnogi su se pitali zašto. Prema informacijama srpskih portala, Đoković nije pratila supruga zbog djece. Naime, otkako su mali Stefan i Tara postali školarci više nemaju vremena pratiti tatu na svakom putovanju, a pogotovo u Australiju koja je daleko. 

Isto tako pišu kako s Jelena brine o zakladi Fondacija Novak Đoković, te da je i to jedan od razloga zašto nije bila u Melbourneu. Upravo o odgoju djece i o tome kako je njima potpuno posvećena, Đoković je govorila u emisiji Grahama Bensingera. Tamo je pričala o majčinstvu i o tome koliko se promijenila otkako je postala mama. Gost je bio i Novak, a Graham je i tenisaču i njegovoj supruzi postavio pitanje žele li još djece i njihovi odgovori su bili različiti. Tenisač je rekao kako je teško odgovoriti na pitanje žele li još djece i rekao je kako su kao par zadovoljni što imaju dvoje djece, ali nije isključio mogućnost povećanja obitelji. Njegova supruga dala je drugačiji odgovor.

- Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Novak mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. - rekla je Jelena i dodala kako razumije Novakovu želju jer je zbog karijere propustio dosta toga u odgoju njihove djece i pretpostavlja kako će htjeti još jedno dijete kada završi karijeru, ali ona nije sigurna da će se to i dogoditi. - Neću reći ne ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio ne - kazala je Jelena i rekla je kako ju je majčinstvo uništilo. Zbog potreba svoje djece i Novakovih potreba kaže da je sebe stavila u drugi plan i često je bila anksiozna i uplašena i suočila se sa svojim strahovima.

Jelena i Novak oženili su se 2014. godine, malu Taru dobili su 2017. godine, a tri godine ranije sina Stefana. Đoković je jednom prilikom odlučila u prijenosu uživo otkriti pojedine obiteljske tajne, ali i dati par savjeta za prehranu. 

- Stefan je imao normalnu ishranu s mesom i ribom prvih godinu i pol dana, a onda je prešao na biljnu prehranu i zdrav je. Tara je od početka do kraja  samo na biljnoj prehrani, i hvala Bogu, nikada nismo imali problema s njenim zdravljem. Djeca su potpuno na biljnoj prehrani, bez ikakvih problemčića, jedu krumpire kao ludi, pa krastavce i mrkvu. Dosta im dajem i smoothieje - otkrila je Jelena, a upravo je to bio razlog zbog kojeg je naišla na brojne i žestoke kritike. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije