BEZ ANGAŽMANA

Jedna od najljepših glumica nestala je s ekrana, a zbog ovoga više ne glumi

Foto: Profimedia
1/4
18.10.2018.
u 19:56

Meg Ryan bila je kraljica romantičnih komedija, a onda si je lice uništila operacijama i botoksom i redatelji je više ne žele angažirati.

Kraljica romantičnih komedija, bio je nadimak za glumicu Meg Ryan jer su joj karijeru obilježile uloge romantičnim filmovima, a nekada jednu od najljepših glumica Hollywooda već dugo nismo vidjeli na filmskom platnu. 

Zvijezda filmova "Kad je Harry sreo Sally", "Romansa u Seattleu",  "Francuski poljubac", "Imaš poruku" i "Kate i Leopold" jednostavno je iščeznula iz Hollywooda, odnosno 56-godišnju glumicu redatelji odbijaju angažirati jer je svoje lice uništila operacijama.  

James Mangold, redatelj filma "Kate i Leopold" objasnio je kako je njegovi kolege više ne žele angažirati jer Meg više nije glumica u koju su se gledatelji nekada zaljubili.  U želji da zadrži mladolikost Meg je pretjerala s posjetima estetskim kirurzima, povećala je usne, a botoks je postao dio njene beauty rutine koji  joj je na kraju promijenio izraz lica. 

Meg je u zadnjih par godina snimila tek nekoliko televizijskih filmova i posvetila se odgoju sina i kćeri. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije