UŽIVAJU

Jacques Houdek podijelio obiteljsku fotografiju s putovanja i pokazao suprugu koju ne viđamo često

Jacques Houdek
Zvonimir Barisin/PIXSELL
07.01.2024.
u 20:07

Ho-ho-ho-Houdeki vas pozdravljaju iz čudesno lijepe Budimpešte - napisao je glazbenik i podijelio nekoliko fotografija na kojima je u društvu supruge Brigite i djece

Pjevač Jacques Houdek s obitelji uživa u praznicima te je svojim obožavateljima otkrio gdje sa suprugom i djecom uživa ovog vikenda. - Ho-ho-ho-Houdeki vas pozdravljaju iz čudesno lijepe Budimpešte - napisao je glazbenik i podijelio nekoliko fotografija na kojima je u društvu supruge Brigite koju ne viđamo često, te kćeri Sofije i sina Davida. Pokazao je na fotografijama koje su znamenitosti posjetili i kako su uživali i u gastro ponudi Budimpešte, a u komentarima su mu se javili obožavatelji i komentirali kako lijepu obitelj ima.

- Predivna ste obitelj.Čuvao vas sve dobri Bog i branio od svakoga zla. Živjeli! Svako dobro u ovoj godini,te ostanite i dalje, u ovako lijepoj harmoniji zajedništva obitelji. Lijepa obitelj. Bog vas dragi blagoslovio. Prekrasna ste obitelj. Uživajte i ostanite tako vedri, nasmijani i lijepi. Sretno i uspješno, obitelji Houdek. Baš lijepo. Sofija je ista tata - poručili su obožavatelji u komentarima. Jacques je u listopadu prošle godine posvetio emotivnu objavu svojoj kćeri Sofiji povodom njezinog 18. rođendana.

 

 

- I tak… Moja mala djevojčica je danas napunila 18 godina!!! Najdraža moja Sofi, sretan ti rođendan, svako dobro želi ti tvoj tata! Volim te, najviše! Zdravlja, ljubavi, prijateljstava, putovanja… a iznad svega, želim ti smijeha, radosti i veselja! Neka te prati sreća, sve ostalo već imaš, to znaš. Budi dobra, hrabra, mudra, dosljedna, poštena i SVOJA - baš kao što već i jesi. U meni ćeš uvijek imati prijatelja, saveznika i podršku. Ja sam zauvijek tvoj tata, a ti moja mala 'točkica'. Volimmmm!' - napisao je pjevač u emotivnoj objavi, a kćeri je posvetio dirljive stihove.

Hrvatski glazbenik i njegova supruga Brigita u sretnom su braku od 2006.godine, a iste godine rodila im se kći Sofija, a sedam godina kasnije rodio im se i sin David. Brigita je po struci upravni referent, a kada je zasnovala obitelj s Jacquesom odlučila je napustiti svoj posao u grafičkoj firmi u kojoj je ranije radila kako bi se posvetila odgoju djece.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije