Latino ljepotica

J. Lo o počecima: Dnevno sam imala samo za krišku pizze

dfs
Instagram
23.03.2017.
u 16:15

Latino ljepotica otkrila je kako je i njezin put do zvijezda bio trnovit. Jennifer Lopez (47) sada je slavna glumica, pjevačica i plesačica, a prije više od 25 godine teško je preživljavala, prenosi 24sata.hr

- Sjećam se kada sam imala samo za krišku pizze. Moj san je bio postati plesačica i to sam uspjela ostvariti - rekla je.

 

84th Academy Awards - Arrival | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELLfoto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

 

J. Lo je ispričala da je tako živjela čak nekoliko godina prije nego što je uspjela dobiti prvi posao. Publici se predstavila 1991. godine u televizijskoj seriji 'In Living Color' i 1993. u spotu Janet Jackson 'That's The Way Love Goes'.

 

UNICEF Women of Compassion Luncheon - Los Angeles | Autor: Benkey/Press Association/PIXSELLfoto: Benkey/Press Association/PIXSELL

 

Nakon toga posvetila se glumi, a 1999. izdala je prvi solo album. Njezina pjesma 'You Had My Love' poharala je glazbene liste, a Jennifer je postala svjetska zvijezda. Lopez je trenutno sutkinja u showu 'World of Dance'.

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije