Razvedeni i sretni:

J. Lo i bivši proslavili rođendan blizanaca

dsfsd
Instagram
25.02.2017.
u 11:42

Bivši supružnici Jennifer Lopez (47) i Marc Anthony (48) zajedno su proslavili deveti rođendan svojih blizanaca Maximiliana Davida and Emme Maribel.


Prijateljica para Leah Remini tom je prilikom na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj nasmijana pjevačica pozira s s bivšim suprugom i prijateljima, prenosi 24sata.hr

foto: Instagram

Iako su razvedeni, Jennifer i Marc su u sjajnim odnosima. Pjevačica je nedavno prekinula vezu s mlađahnim Drakeom, a njezin bivši, koji se u prosincu službeno rastao od Shannon de Limom, nekoliko mjesecei je u vezi s manekenkom Marianom Downing (21).

 

Inače, Anthony je sa Shannon de Limom u braku bio dvije godine. Ona je zatražila razvod nakon što je pjevač pred kamerama i publikom strastveno poljubio svoju bivšu na dodjeli nagrada Latin Grammy Awards. 

Lopez kisses Anthony after she presented him with award honoring him as Latin Recording Academy person of the year at the 17th Annual Latin Grammy Awards in Las Vegas | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSEL
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije