POPUT HOLIVUDSKOG LJEPOTANA

Izgleda bolje nego ikad! Hrvatski glazbenik oduševio novom frizurom, neodoljivo podsjeća na Brada Pitta

Foto: Instagram
1/2
03.05.2021.
u 19:39

Mnogi se slažu kako glazbenik izgleda bolje nego ikad, a posljednjim je fotografijama oduševio pratiteljice koje mu pišu da neodoljivo nalikuje na holivudskog ljepotana Brada Pitta.

Splitski pjevač Luka Nižetić (37) nije htio čekati bolje dane dok se glazbena industrija ne pokrene, nakon što su zbog pandemije koronavirusa koncerti mahom otkazivani. Nižetić već godinama uspješno vodi restoran Fabrika na otoku Visu, a povodom nadolazeće turističke sezone Luka je odlučio 'dotjerati' svoj restoran. 

Mnogi se slažu kako glazbenik izgleda bolje nego ikad, a posljednjim je fotografijama oduševio pratiteljice koje mu pišu da neodoljivo nalikuje na holivudskog ljepotana Brada Pitta, i to u vrijeme kada je kao 30-godišnjak snimio svoj hit "Legenda o jeseni".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na fotografiji se primijetilo i koliko mu je već narasla kosa. 

"Wooow, kolko ti već duga kosa. Extra ti stoji", napisala mu je jedna oduševljena pratiteljica. 

Inače, u Nižetićev restoran rado svraćaju i brojna poznata imena i njegovi prijatelji. 

- Puno je tu mojih dragih prijatelja i kolega koji svrate do restorana. Svake godine mi dođu Dino i Viktorija Rađa, Larisa Lipovac sa svojim društvom, Maksim Mrvica, Goran i Nives Ivanišević, kao i Janica Kostelić. Puno držim do mišljenja prijatelja jer znam da će biti iskreni i reći mi što im se sviđa više, a što manje. Dino Rađa je npr. prošlog ljeta bio oduševljen pašta fažolom, Janica obožava burgere, a Maksim bruskete s kozicama. Goran Ivanišević i Nives svaki dan su dolazili na doručak gdje su kajgana i domaća granola s grčkim jogurtom i voćem bili njihovi favoriti. Zadovoljstvo je svakom ugostitelju, pa tako i meni, vidjeti kako njegovi gosti uživaju i daju kompliment na hranu, a još ako se zbog nje i vraćaju samo potvrđuje da ono što radimo, valjda radimo dobro - kazao nam je nedavno pjevač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije