Lud, zbunjen, normalan

Izet Fazlinović ponovno s nama, snimaju se nove scene

Izet Fazlinović
16.10.2015.
u 19:47

Ekipa serije "Lud, zbunjen, normalan" danas je u centru Sarajeva na otvorenom organizirala snimanje novih scena popularne serije. Scenarist serije "Lud, zbunjen, normalan", Feđa Isović je za Klix.ba kazao kako s vremena na vrijeme izađu iz zatvorenog prostora i studija, te koriste eksterijere kako bi osvježili seriju, iako to otežava snimanje i dosta je skuplje.

"U eksterijerima radimo dva puta manje nego u studiju, ali nismo nikad bježali od njih i kad god je bilo potrebe, izlazili smo na ulicu i snimali", kaže Isović. Ekipa serije "Lud, zbunjen, normalan" snimala je danas na nekoliko ulica u Sarajevu, među kojima su ulica Valtera Perića i Kralja Tvrtka.

"Nadam se da ljudi neće biti previše uzrujani kad nas vide", našalio se Feđa Isović. Otkrio je kako trenutno imaju ugovor za snimanje do 264. epizode, a polako se pripremaju za iduću godinu.

"Nadamo se da ćemo ići do okrugle cifre, 300. epizode, čime bismo oborili sve rekorde. Vidjet ćemo šta će biti iduće godine i hoćemo li moći to izvesti", kazao je Isović.

"Lud, zbunjen, normalan" je bh. humoristička TV serija nastala u režiji Elmira Jukića i scenarista Feđe Isovića. Glavne uloge u seriji ostvaruju Mustafa Nadarević (Izet), Senad Bašić (Faruk) i Moamer Kasumović (Damir).

Prva sezona je emitirana 2. rujna 2007. godine, a kroz osam godina postojanja, serija je uveseljavala brojne domove širom ex-Yu teritorije.

U seriji su gostovali brojni glumci, među kojima su: Enis Bešlagić, Milena Dravić, Vanja Drach, Miraj Grbić, Emir Hadžihafizbegović, Milan Pavlović, Goran Navojec, Jasna Žalica, Zana Marjanović, Žan Marolt, Gordana Boban, Jasna Beri i brojni drugi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije