Vojvotkinja od Sessexa

Izašla u javnost prvi put nakon poroda: 'Lijepa je, ali buckasta'

Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL
1/2
08.06.2019.
u 14:10

Točno mjesec dana nakon što je rodila prvog sina Arhiea Harrisona Mountbatten-Windsora, vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (37) po prvi se put pojavila u javnosti. Paparazzi su je snimili u automobilu koji ju je vozio prema Buckinghamskoj palači, gdje kraljica Elizabeta II. (93) danas slavi službeni rođendan. 

Meghan je na službenu proslavu došla sa suprugom, princom Harryjem (34), no njihov provorođeni sin nije bio s njima, prenosi 24sata.hr. 

- Jako je lijepa, ali još uvijek je buckasta. Nema veze, izgleda baš zdravo i sretno - komentirali su obožavatelji kraljevske obitelji. 

Inače, vojvotkinja od Sussexa pojavila se nakon poroda samo kratko pred očima javnosti. Nekoliko dana nakon što je maleni Archie stigao u obitelj, ponosni roditelji predstavili su ga i pokazali pred novinarima u kratkom obraćanju u dvorcu Windsor.

Većinu vremena nakon poroda, Meghan je provela doma u Frogmore Cottage gdje živi s Harryjem. Propustila je nekoliko događaja i javnih pojavljivanja uz kraljevsku obitelj, no kraljičin službeni rođendan ipak nije propustila. 

Kraljica Elizabeta II. rođena je 21. travnja, no svake druge subote u lipnju službeno se slavi njen rođendan. Tom prilikom u kraljičinu čast održava se velika parada na ulicama u kojoj sudjeluje čak 1.400 vojnika, 400 glazbenika i 200 konja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?