STIŽE PRINOVA

Izabel pokazala trudnički trbuh: Bit ćeš najljepša mama

Instagram
12.09.2020.
u 20:23

Izabel i Mateo Kovačić u lipnju su proslavili treću godišnjicu braka, a uskoro im stiže i prinova.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel uskoro će postati roditelji. Par je dugo ovu informaciju držao u tajnosti, a onda je Izabel u modnoj kampanji za svoj brend Lunilou pozirala i pokazala trudnički trbuh.

Na svom Instagramu lijepa Izabel vješto je skrivala trbuh i obožavatelji su je stalno pitali zašto ga skriva i tek jučer je objavila prvu fotografiju na kojoj se vidi trudnički trbuh.

- Prekrasna trudnica. Bit ćeš najljepša mama - poručili su joj pratitelji na Instagramu.

Par bi kako se šuška trebao dobiti sina, ali ni Mateo ni Izabel u javnosti nisu pričali o prinovi.

Sredinom lipnja Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima hrvatski reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb Kovačići su iz Londona, gdje Mateo igra za Chelsea, stigli u hrvatsku metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije