UŽIVA U MODI

Izabel Kovačić za šetnju sa sinom odabrala torbicu od 7500 KM

10.01.2021.
u 20:03

Izabel Kovačič, poduzetnica i supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea, nedavno je pratitelje potpuno oduševila fotografijom sinčića Ivana kojeg je odlučila izvesti u šetnju.

Mališana je odjenula u krzneni kombinezon, no njezina modna kombinacija mnogima je zapela za oko. Otprije je poznato kako zgodna 26-godišnjakinja obožava modne trendove i prati sve što se nosi. Tako je ovog puta pratiteljice oduševila torbicom marke Bottega Veneta čija cijena iznosi oko 30 00' kuna (oko 7 500 KM).

Za šetnju Londonom odabrala je i trendi bijeli kaput te crni šešir. Inače,  par živi u Londonu gdje Mateo igra za Chelsea, ali Izabel je odlučila kako će sina roditi u Zagrebu gdje živi cijela njihova obitelj koja će im sigurno na samom početku biti pri ruci i od pomoći.

Sredinom lipnja prošle godine Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije jedanaest godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali.

U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima hrvatski reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije