'chunky' čizme

Izabel Kovačić ovosezonski trend glomaznih čizama iskombinirala na odličan način

Instagram
27.10.2019.
u 16:28

Iako možda estetski djeluju grubo, uklapaju se odlično u najrazličitije outfite, a posebno efektno izgledaju na haljinice

Sudeći po asortimanima high street dućana, modni brendovi ovu zimu najavljuju 'chunky' čizme. Što glomaznije, to bolje! Pradine crne čizme s pretincima doživjele su procvat među trendseterice, a svaki takav i sličan model ove će zime biti apsolutni hit.

Iako možda estetski djeluju grubo, uklapaju se odlično u najrazličitije outfite, a posebno efektno izgledaju na haljinice, piše Diva.hr

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Trend velikih čizama isfurala je i lijepa Izabel Kovačić kombinirajući ih s kratkom bež košulja-haljinom i safari jaknom slične nijanse, a Pradinom torbicom osvježila je kompletan outfit. 

Izabel i inače favorizira nešto masivniju obuću, a u svojoj kolekciji ima i  crne 'chunky' čizme u nešto blažoj opciji. 

Osim glomaznih čizama, sudeći po njezinom Instagram profilu, Izabel preferira i tenisice s masivnijim potplatama, poput popularnog Balenciaginog modela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije