RAZNJEŽILA PRATITELJE

Izabel Kovačić objavila fotografiju sa sinom i otkrila što misli o majčinstvu

Instagram
30.04.2021.
u 18:45

- Biti majka jedna je od najboljih stvari koja se može dogoditi jednoj ženi, napisala je pokraj fotografije

Izabel Kovačić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea na Instagramu je objavila fotografiju s njihovim sinčićem Ivanom i napisala što misli o majčinstvu.

- Biti majka jedna je od najboljih stvari koja se može dogoditi jednoj ženi, napisala je pokraj fotografije. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji 12. listopada prošle godine. Izabel je rodila carskim rezom, a dječaku su nadjenuli tradicionalno kršćansko ime - Ivan. Lani su se vratili u London gdje Mateo igra za Chelsea, ali Izabel je odlučila kako će sina roditi u Zagrebu gdje živi cijela njihova obitelj.

Kovačići će u lipnju proslaviti četvrtu godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije 11 godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima hrvatski reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

Nakon potresa koji je pogodio Zagreb Kovačići su iz Londona, stigli u hrvatsku metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu. Mateo je nedavno kupio dvije nekretnine u Zagrebu, za što je potrošio tri milijuna eura. Kovačićev stan nalazi se na šestom katu Ban centra, ima šest soba i 300 kvadrata. Zanimljivo da je Kovačić i supruzi kupio stan koji se nalazi dva kata ispod njegova. Izabelin stan ima 150 kvadrata i tri sobe. Ranije se pisalo da je Kovačić kupio stan od Luke Rajića za dva milijuna eura, dok se vrijednost Izabelina stana procjenjuje na milijun eura.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije