otkrili na društvenim mrežama

Izabel i Mateo napravili skupocjenu proslavu za doček sina

Foto: privatni album
1/2
22.10.2020.
u 20:22

Tematska boja partyja bila je zelena, a prostor su ukrasili velikim balonima. Na zidu se nalazio i natpis: 'Dobrodošao, Ivane'

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (26) i njegova supruga Izabel (27) u ponedjeljak su postali roditelji. Na društvenim mrežama otkrili su kako su dječaku odlučili dati ime Ivan. 

Mlada poduzetnica na svom Instagram profilu pokazala je i kako su ju dočekali nakon izlaska iz bolnice. Tematska boja partyja bila je zelena, a prostor su ukrasili velikim balonima. Na zidu se nalazio i natpis: 'Dobrodošao, Ivane', a budući roditelji počastili su se i svečanom tortom, piše 24sata.hr. 

Foto: Jole Obrenović, Robert Šipek

Izabel je rodila u ponedjeljak u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i to carskim rezom, piše Story. Supruga nogometaša dugo je skrivala trudnički trbuščić, no tjednima prije porođaja ipak je počela objavljivati fotografije na kojima se vidi da im stiže prinova. 

Foto: Jole Obrenović, Robert Šipek

Par je svoju vezu započeo prije deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj  gdje su 2017. izrekli sudbonosno 'da'. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo. Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije