tužio bivšu suprugu

Ivanišević: Kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio, postao sam obiteljski nasilnik

Goran Ivanišević
Igor Kralj/Pixsell
17.10.2023.
u 08:16

Umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević (52) šokirao je ponoćnim statusom u kojem je objavio da od bivše supruge Tatjane Dragović  (45) traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Nacional donosi da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćeri, Tatjani blokirao svu imovinu.

Navode da je Goran pokrenuo više postupaka s ciljem da bivšoj supruzi oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Uz to, postupak je navodno pokrenuo i protiv kćeri Amber te traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana. 

Pobjednik Wimbledona oglasio se na svojim društvenim mrežama. 

 

Foto: Instagram

 

- Ovako...onoga trenutka kada sam se potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću  koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je Ivanišević. 

Prisjetimo se, Ivanišević je s bivšom manekenkom bio od 1998., a vjenčali su se tek 2009. Njihovom braku došao je kraj četiri godine kasnije, a zajedno imaju dvoje djece. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije