na hvaru

Ivana Paradžiković objavila fotku na kojoj je u kupaćem kostimu, uživala je u bazenu

Ivana Paradžiković
Instagram
04.07.2023.
u 18:46

Uživala je na Hvaru, gdje se potpuno opustila. Ivana je objavila fotku na kojoj je u bazenu na luftiću, a na sebi je imala jednodijelni badić sa zanimljivim prorezima.

Bivša novinarka i urednica Ivana Paradžiković (42) na Instagramu je objavila fotku s odmora. Uživala je na Hvaru, gdje se potpuno opustila. Ivana je objavila fotku na kojoj je u bazenu i sunčala se na luftiću, a na sebi je imala jednodijelni badić sa zanimljivim prorezima. 

 

-

 

- Danas se osjećam ka…ka Šuker ‘98e! - napisala je uz fotku koju je brzo lajkalo više od 2000 ljudi. U komentarima joj se javila pjevačica Nina Badrić i glumica i scenaristica Jelena Veljača. 

- Točno znam osjećaj - napisala joj je Nina. 

- Ahhhhhh - poručila je Veljača, koju je prizor s Hvara ostavio bez teksta, a uz komentar dodala je i emotikon sa srcima u očima.  

Ivana je nedavno bila na putovanju po Americi, te je objavljivala fotografije s raznih lokacija koje posjećuje. Jedna njena objava šokirala je mnoge. 

- Što smo učinili?! Nije pitanje, vise zgrožena konstatacija, koja mi se vrtjela glavom. Vidjela sam najgore od svijeta danas. Ogromne količine smeća, beskućnika, meth ovisnika, pasa lutalica, lešina uz cestu. Džinovske porcije hrane, sve super size. Ljudi, ne pretili već gojazni, jer zdravu hranu si rijetko tko može priuštiti - započela je Paradžiković i nastavila:

- Sve je abnormalno skupo. Tucet jaja 12$. Sirni namaz 7$. Normalni ljudi, obični, rade dva posla da prežive. Žive da bi radili. Poput hrčaka vrte kotac, jer ako stanu, game over, ostaju bez svega. Sustav je nemilosrdan. Raj za bogataše koji odsjedaju u Hiltonu, ljetuju na Havajima i idu na skijanje u Aspen. Amerika nije samo shopping u New Yorku. I ovo je Amerika. Doduše, njezin najsiromašniji dio - ispričala je. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije