NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA

Ivana Knoll se požalila na američke tablete i pokazala kako pišu njeno ime Poslušaj ovaj članak 00:00 / 04:32

Ivana Knoll
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
24.12.2023.
u 08:20

- Jednom sam popila neki sirup za gripu i oborio me da sam dva dana spavala kompletno sređena u haljini za Vanity Fair Oscar party. Sada sam uzela tabletu za alergiju i jedva sam se probudila nakon 15 sati. Koji vrag? Amerikanci, od čega ste napravljeni? , upitala se Ivana

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (31) već neko vrijeme živi u Miamiju, odakle se redovito javlja na društvenim mrežama. Na Instagram Storyju se požalila kako je imala problema s američkim farmaceutskim proizvodima: 

- Jednom sam popila neki sirup za gripu i oborio me da sam dva dana spavala kompletno sređena u haljini za Vanity Fair Oscar party. Sada sam uzela tabletu za alergiju i jedva sam se probudila nakon 15 sati. Koji vrag? Amerikanci, od čega ste napravljeni? , upitala se Ivana. 

 

Foto: Instagram

 

Nakon toga je objavila i račun iz jedne trgovine, na kojem se visi da su Amerikanci njeno ime napisali kao Abana Kenool.

- Ovo je još jedan način na koji se može napisati moje ime, nasmijala se Knoll. 

Knoll je nedavno iskoristila vrijeme koje je provela na letu da bi odgovorila na neka pitanja i podijelila intimnu ispovijest iz svog života i savjete svojim pratiteljima koji su zadivljeni njezinim, kako joj pišu, "savršenim životom”. Naime, Ivana je tijekom leta krenula čitati mnoštvo poruka i komentara koji joj pristižu, a potom, umjesto da odgovori svakome zasebno, odlučila je poslati poruke koje će vidjeti svi njezini pratitelji i objaviti ih na svojem Instagram storyju.

- Tužno je čitati toliko tužnih priča, toliko nesreće, pitate me kako je moj život tako savršen, kako sam ja uvijek tako sretna bla bla. Nisam imala lak život, ali nisam nikad si dopustila da ne budem sretna zbog toga. Podijelit ću s vama dvije najvažnije stvari koje sam naučila - započela je Knoll, pa otkrila:

 

Foto: Instagram

 

- Sve traume i problemi počinju u djetinjstvu. Naše unutarnje dijete nikad ne zacijeli ako ga ne slušamo i ne činimo nešto u vezi toga.

Dopustite mi da vam kažem, upoznala sam toliko ljudi u svom životu, upoznala sam Hollywood, upoznala sam najbogatije ljude i dalje vidim nesretnu unutarnju djecu u njima. Sav novac ovog svijeta, nema osobe na ovoj planeti koju može učiniti sretnom ako ne radite na tome da sebe i svoje unutarnje dijete usrećite. Možete pretražiti na Googleu puno o tome i shvatiti da vaše unutarnje dijete pati.

Kad to shvatite, onda je važno da sebe postavite u poziciju. Primjerice, planet u sustavu ima poziciju koja je jako važna, ako se pomakne, dogodit će se ogromna katastrofa. Isto se događa s nama kada promijenimo svoju poziciju. Primjer, vaši roditelji nisu najbolji i učite ih, brinete se za njih na način kako roditelji brinu za dijete i onda nesvjesno počinjete biti roditelj svojim roditeljima umjesto da ste njihovo dijete i izgubite ulogu djeteta - navela je.

- Ako imate braću i sestre, dok vaši roditelji ne mogu brinuti kako vi mislite da bi trebali, počet ćete odgajati svoju braću i sestre kako mislite da bi roditelji trebali i gubite svoju ulogu brata ili sestre jer ste im sada roditelj. Kad netko od vas izgubi svog oca (ili majku) vi nesvjesno počinjete mijenjati supruga svojoj majci da je učinite sretnom, da dobijete pažnju od nje, postajete njezin partner i mjesto za partnera u vašem životu postaje zauzeto. Onda počinjete tražiti oca u svom partneru jer vam je nedostajala ta uloga u životu, ponašate se kao očajno dijete jer očajno trebate oca, ali partner nije tu da bude vaš otac, ta osoba traži partnera u vama, ali vaša uloga partnera već je dana vašoj majci. I tu postoji toliko situacija kada izgubimo ulogu djeteta, brata ili sestre, partnera... - poručila je.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije